Pengakuan Isteri Bersuami Zakar Besar - 18 SX ( Gambar )




- Gambar Keratan akhbar pengakuan sendiri isteri yang "puas" dengan bersuamikan **** SEBESAR itu.wau!hohoho..

- gambar dekat bawah ini pula gambar di mana lelaki yang bersaizkan **** yang agak menajubkan.Agak2 berapa inci ni? apa rahsianya?hohohoh ..






ads

Ditulis Oleh : .:: AMIRUL AMIN ::. Hari: 2:04 AM Kategori:

14 comments:

  1. Guna lah minyak zakar gajah, jadi besar super power.

    ReplyDelete
  2. ha3, kalo kat kawasan utara terutamanya kedah ni rajin mengurut ngn minyak lintah...

    Entry terbaru Pendrive Berbentuk Sperma - 10 USB Pendrive Menarik... (",)

    ReplyDelete
  3. hwekekekekekek....

    ReplyDelete
  4. walaoweiii!!!! gajah pun lari!!! apa brg besar naik setengah...orang panggung atas!!!

    ReplyDelete
  5. macam mana nak besarkan zakar seperti ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk besarkan zakar seperti yg ditunjukkan dalam gambar diatas, sila kunjungi rajakatil.com

      Delete
  6. peh...lau saye dpt stkt 8inci ckup la..lbh2 nt xdpt msk abis plak...

    ReplyDelete
  7. gila kalau kote aku besar sedap la memantat mcm mana nk kote besar dgn panjang mcm ni tolong beritahu..

    ReplyDelete
  8. Adakah anda benar-benar yakin saiz zakar anda sudah cukup sempurna untuk memberi kepuasan sebenar kepada isteri anda di ranjang? Ingat statistik 73% wanita Malaysia tidak puas seks. Jangan jadikan saiz zakar anda yang kecil penyebab isteri anda tidak puas bersama anda.

    Sila KLik Sini

    ReplyDelete
  9. WOWWW, KENAPA LU PUNYA TAK MENDONGAK KE ATAS 180 DARJAH TAKUT NANTI
    TAK POWER PULAK

    ReplyDelete
  10. memang pakai minyak.aku da beli kat yang jual minyak tu.gambar ni ada sama dia.tp muka isteri tak tutup.dua tahun tiap hari urut baru dapat size tu..mls la aku.lg pun wife aku kata tak payah..hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat mana u beli minyak tu..apa namanya tlh email kat I ya..tkasih..tekat_tulus@yahoo.com.. tlg bro ya

      Delete
  11. Urut tradisional untuk lelaki. Urut badan, urut batin sekitar kulim, butterworth, sungai petani dan alor star. Call 0105653214.

    ReplyDelete

Blog Archive

 

Sponsorship I

Sponsorship II

Sponsorship III