Perempuan Melayu beraksi lucah

Akhir-akhir ni banyak sungguh lah video clip perempuan Melayu yang dirakam dengan menggunakan handphone. Ada berbagai-bagai aksi lucah, ada yang macam itu ada yang macam ini. Pakai tudung pulak tu, kalau free hair tu lain lah sikit. Maksud aku kalau bertudung tu dah membawa kepada imej seorang Melayu yang beragama Islam.

Tersentak juga bila terima beberapa video clip 3gp lucah bebudak sekolah yang masih berpakaian sekolah, berbaju kurung siap bertudung sedang melakukan hubungan sex. Nak aku bagi link kat sini ke? Tak payah lah..

Cuma aku terpikir-pikir apa ler akan berlaku pada 10 tahun akan datang .. camana ler peel bebudak perempuan Melayu masa tu, kalau hari ni dah macam ni. Nauzubillah.
Nak salah kan pada sapa? Mak bapak yang tak pandai ajak anak, mak bapak yang selalu busy, cikgu cikgi yang dah terikat kaki tangan, kerajaan? Entah ler.. cakap salah tak cakap salah.

ads

Ditulis Oleh : .:: AMIRUL AMIN ::. Hari: 3:32 AM Kategori:

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

 

Sponsorship I

Sponsorship II

Sponsorship III