(Panas)Perempuan Kena Raba


Entry malam ni aku rasa paling sensasi kot antara entry-entry yang lepas.Kalau geng2 cyber security tengok gambar ni,silap-silap aku boleh masuk 'dalam' nampak gayanya.Bukan niat nak malukan tuan punya badan,just nak bagi pengajaran jangan buat kerja macam ni dekat kaum hawa.(tapi tengok gambar awek ni slumber jer bagi raba)Agaknya sama2 tengah syok kot noh?hohoho


Gambar ni aku dapat melalui email.Tengok dari paras rupa,memang melayu la kot.Lawa juga la dia tu.Mamat dalam gambar ni pulak macam biasa la,muka tengah 'sangap' sambil meraba raba tubuh mantap awek ni.hohoho

So,kesimpulan dia kat sini janganlah sesekali kita buat benda macam ni noh?kalau nak buat pun pandai2 la kaver line.Kang bila dah kantoi,engkau dan mak bapak engkau juga yang dapat malu!

ads

Ditulis Oleh : .:: AMIRUL AMIN ::. Hari: 12:33 AM Kategori:

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

 

Sponsorship I

Sponsorship II

Sponsorship III