Rosmah (Bini Najib)menggayakan Zebra Safari Bangle RM 2 JUTA ???

Ini dah lebih dari imelda Marcos je perangainya Boros wang rakyat Mesia, Dia bermewah sedangkan rakyat hanya cukup makan/ menderita. Kita bole fikir sendiri bagaimana beliau bole berbelanja sebanyakl itu, sedangkan jika pendptn sbg pemimpin negara tak bole mencecah sebanyak itu w/pun simpanannya selama 100 thn


Rosmah (Bini Najib)menggayakan Zebra Safari Bangle







Zebra print pave diamond bangle from Safari collection.
Features: white and black pave diamonds total carat weight 65.77 in 18k white gold.






Kalau cincin berlian yang dikenali sebagai ‘Natural Fancy Blue Gray Cushion Cut” itu berharga USD24,458,400.00 atau lebihkurang RM74 Juta.. korang agak berapa pula harga Zebra Safari Bangle yang juga dibeli dari Jacob & Co milik yahudi??

ads

Ditulis Oleh : .:: AMIRUL AMIN ::. Hari: 1:09 AM Kategori:

3 comments:

  1. ini rambut sarang tebuan sangat bodoh dan bengong ma. wa benci skali tgk si betina ni. wa mahu jatuhkn si suami nya drpd menjadi pemimpin. busuk punya orang

    ReplyDelete
  2. that why we hate this "fat lion" so damn much..
    because of the money he is very fast and has swallowed an unparalleled public money for the infinite lavishness and leave the poor people living in them by raising everything needed by the people, raise the price of gasoline, the price of the car itself half to his pocket, deliberately held camera AES which has many thousands swallow public money, not providing free education to students walaupon countries have much to gain in terms of natural resources, all-in in their own pockets including large ministers under the auspices of the rich life while laughing at the number of people who support their own without realizing that they have been duped by this portly lion who instigated them .. I hate this woman.

    ReplyDelete

Blog Archive

 

Sponsorship I

Sponsorship II

Sponsorship III