Persidangan Agung UMNO, Semua Dangdut Kat KL Penuh Dengan "Orang UMNO"...??



Wah! Macam dayak dapat senapang ker..? Maklumlah dah berjauhan dengan anak bini…, dah macam trend pulak kalau pegi outstation mesti nak enjoy!

Dengar cerita bila sesi pagi ramai yang datang lambat, sebab malam tadi perwakilan laki2 banyak pegi enjoy, tumpuan of course la ke Dangdut kat KL nie…

Ade member cerita pagi tadi, bila dia dengan geng dari Penang pegi dangdut nie terserempak dengan kawan2 UMNO, bila pegi dangdut yang lain pulak pun jugak ramai “kawan kawan” UMNO….

Hmmmmm enjoy la bang, sesekali…!
p/s: Sekali lagi..cuba cari sendiri dahulu..apa yg penulis nk bagitau, kedua2 sumber ini datangnya dari blog otai Umno sendiri..tak perlulah penulis nk reka cerita atau berbohong di sini...kalau mereka cuba padam entry tersebut, penulis ada printscreen sebagai bukti...

InsyaAllah..lepas ni penulis akan tampilkan linknya...saja nk tengok apa reaksi penyokong gerombolan dahulu...;)

ads

Ditulis Oleh : .:: AMIRUL AMIN ::. Hari: 3:36 AM Kategori:

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

 

Sponsorship I

Sponsorship II

Sponsorship III