Kepala Kena Cangkul

Hmm, yang ini gambar dari blog yang first dulu tu. Siapa yang ingat lagi tu bagus lah korang, setia benor korang dengan Kari Ngeri ni. Tapi info nya dah lupa la, tapi ini pasal gaduh antara suami isteri la kut. Sama ada lelaki ni kacau isteri orang atau pun isteri dia yang cangkul kepala beliau. Lebih kurang macam tu la berita nya, ada kena mengena dengan rumah tangga juga. Ada sesiapa yang ingat kisah nya? Ceciter ceciter..
Oh ya, dan yang pasti beliau ni belum mati. Dan setelah lama di hospital, akhirnya beliau hidup dengan normal. Sungguh menakjubkan bukan? Rezeki beliau untuk terus hidup.
cangkul%2Bkepala%2Bby%2Bkari ngeri.com%2B01 Kepala Kena Cangkul

cangkul%2Bkepala%2Bby%2Bkari ngeri.com%2B02 Kepala Kena Cangkul
cangkul%2Bkepala%2Bby%2Bkari ngeri.com%2B03 Kepala Kena Cangkul
cangkul%2Bkepala%2Bby%2Bkari ngeri.com%2B04 Kepala Kena Cangkul
cangkul%2Bkepala%2Bby%2Bkari ngeri.com%2B05 Kepala Kena Cangkul
cangkul%2Bkepala%2Bby%2Bkari ngeri.com%2B06 Kepala Kena Cangkul
SUMBER : KARI NGERI

ads

Ditulis Oleh : .:: AMIRUL AMIN ::. Hari: 5:55 PM Kategori:

Blog Archive

 

Sponsorship I

Sponsorship II

Sponsorship III