Siri 6: 2 Keraguan Lagi

Keraguan 12

Anwar kata kerajaan terdesak hingga aniaya dirinya liwat?

Yang terdesak tu sapa.? Anwar atau kerajaan? Anwar ni macam orang gila talak. Kerajaan mana boleh terdesak, yang terdesak tu Anwar. Sebab itu dia asyik menipu, kononnya wakil rakyat BN berlumba-lumba nak lompat masuk PKR. Kalau tak esok, lusa kalau tak lusa tulat, kalau tak tulat tunggenglah. Alih-alih dia yang tertunggeng. Sebab tu dia menggelupor bila Saiful Bukhari buat laporan Polis mendakwa dia kena liwat dengan Anwar. 
Kesian wartawan terkejar-kejar buat liputan di pejabat dia dekat PJ pada 23 Julai 2008. ingatkan nak umumkan masa atas bumbung Toyata Wish nama Ahli Parlimen Bn masuk PKR, tup tup rupanya kucing kurap bekas Ahli Parlimen Kuantan yang memang dah tak laku satu sen pun dalam politik dan tak boleh beri apa-apa kesan kepada kerajaan. Ciit poodaahh…press statement gus menampakkan Anwar “confirm” seorang POLITICAL DESPERADO yang terdesak akibat ramalan bahlol sendiri. Now you know “GOD IS GREAT”.

Keraguan 13

Anwar kata Polis guna kekerasan melampau masa tangkap dia. Betul ke?

Hello..! dia tu sapa. Anwar perasan ingat dia tu Timbalan Perdana Menteri. Sampai nak suruh Polis sembah suruh datang bagi statement. Jantanman la skit bro. Isunya simple, bila ada aduan jenayah, Polis kena siasat, itu saja. Dari 28 Jun sampai 15 Julai, berapa hari kalau dikira menggunakan jari kaki dan tangan? 18 hari.! Lebih dari patut kena sigai dengan Polis. Lepas tu, dia cakap tangkapan dilakukan secara tidak professional. Dia rasa seolah-olah macam Osama Ben Laden. Lain kali kalau Polis panggil datang saja, jangan buat alasan..alasan dan alasan.

Anwar jangan ingat dia saja alim, yang baik, yang bersih, yang tak buat dosa, yang tak ambil rasuah, yang tak sapu bini orang..ooppss. orang lain boleh dianggap tunggul kayu boleh disepak-sepak, tunjal-tunjal. No manner punya syaitan, tak hormat undang-undang tapi dakwa Polis tak pakai undang-undang. 1 Julai nanti tahu la langit tinggi ke rendah..!


SUMBER : g a R a m a N i s 

ads

Ditulis Oleh : .:: AMIRUL AMIN ::. Hari: 11:23 AM Kategori:

Blog Archive

 

Sponsorship I

Sponsorship II

Sponsorship III