PENDEDAHAN SEKSKLUSIF! > FOTO ANAK MAHATHIR SAEKOR GAY!

ANAK MAHATHIR SAEKOR GAY!? Patut lah bapak dia ada idea nak jatuhkan ANWAR... Pakai pangai anak dia... Apa kes? Tapi benarkah anak dia GAY? Ini adalah pengakuan anak dia sindri.. Tuan punya badan... YaALLAH kecil nya donia.. kalau Mader Kutty betul-betul bencikan saorang kaki liwat seperti menudoh ANWAR, apa kata aku cadangkan MADER jawab persoalan pada ANAK DIA dulu, betulkah GAY ini tak bagus? kahkahkah Beranikah Mader Kutty menasihati anak dia sindri? kahkahkah


korang rasa mana satu yang gay? korang cariklah sebab hintnya mudah saja.. dah tentu LELAKI... dan belum kawin... kahkahkah

Nak buktinya?

tekan butang SHOW di bawah untuk melihat gambar-gambar bukti.. aku maleh nak komen bebanyak sebab sebelum nih pun aku rasa ramai dah terbaca perihal ini... saja aku nak up kan balik cerita nih pasai Mader ngan LeeKwanYew nak belasah fitnah Anwar guna UMI HAFILDA... aku rasa la nih UMI HAFILDA tom ALI pun tak tau nak kata apa... kahkahkahkah

Aku tak tau anak angkat ke ape budak nih.. tapi berbin kan Mahathir... kahkahkah muka ada iras-iras BOLYWOOD actor, standet anak benggali.. wakakaka Kalau Mahathir nak menafikan dia boleh nafi ini anak angkat atau anak betoi.. kahkahkahkah muka takda iras Mader Kutty tapi tang idong tu ada iras... kahkahkah Idong depa nih jenih idong Melayu Tulen.. hak!
-ada kacak tak? macam hitrik roshan x?
-manja-manja gitu, ada macam laki maskulin tak?
-ini FB dia... hangpa add lah kalau ada rasa minat.. wakaka (http://www.facebook.com/mazhar84)
myspace.. gila lama aku tak bukak myspace.. wakakaka (http://www.myspace.com/mazhar)
-Friendster! mari lah add.. (http://profiles.friendster.com/285155)

mari kita quote pengakuan dia..

1. Berikut adalah petikan yg diquote dari laman Myspace Mazhar Mahathir
Mazhar's Details
Status: In a Relationship
Here for: Dating, Serious Relationships, Friends
Orientation: Gay

2. Berikut adalah petikan yg diquote dari laman Friendster Mazhar Mahathir
* What I enjoy doing:

Dancing, Listening to music, Singing!! More dancing, Photography, Horse riding, Snow Boarding, SCUBA Diving, Swimming, Cycling, Playing Games on my PC, Playing games on my XBOX, Playing games in my head, Playing games WITH my *head*, Being gay!
People I'm NOT interested in meeting:

1. People who don't put up their picture in their profiles
2. GIRLS I've never met or known (No, I don't want to be friends! NO GIRLS!)
3. Non good looking guys (that's putting it nicely....hahahahaha!) =P

* Who I Want to Meet:

*DRUGS*
*ROCK & ROLL*
*BAD ASS*
*VEGAS HOES*
*LATE NIGHT*
*BOOTY CALLS*
*SHINY DISCO BALLS!!*

....owh, and the Grim Reaper!


-hebat dia nih... kahkahkah yang len aku no komen... korang leh tengok gambar tersedia kendian korang niai sindri... aku tak tau la pulak kalau akaun dia kene hack pastu orang tukar itu dan ini...sebab mana orang pakai lagi myspace dan friendster... kahkahkahkah

Anyway! Tahniah pada anak TUN sorang nih.. hak!

sumber: aku petik dari haniefblogspot n rakyatmarhaen blog dan uncle seeker google...

Info terbaru aku dapat.... 
dia nih anak angkat Mader Kutty berketurunan Pakistan...
Oooo bukan anak betul.. patutlah Mader taknak bagi nasihat... kahkahkahkah

ads

Ditulis Oleh : .:: AMIRUL AMIN ::. Hari: 7:13 AM Kategori:

Blog Archive

 

Sponsorship I

Sponsorship II

Sponsorship III